Zoraki bıçak parası tezgahı

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 04 Mayıs 2007 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Prof. İnci'ye bıçak parası suçlamasında bulunan hastane çalışanı: Beni 2 gün alıkoydular, zorla dilekçe imzaladım. Hoca'ya komplo kuruldu.

Trakya Üniversitesi eski Rektörü Prof. Osman İnci'ye, verdiği dilekçe ile "Bıçak parası alıyordu" suçlamasında bulunan Murat Demirelli, tüyler ürperten itiraflarda bulundu. "Ben hiçbir hasta yakınından para almadım. Vezneye yönlendirdiğim kişi, tanımadığım birine para vermiş ve olayı Prof. Osman İnci'ye anlatmış. Hoca da olayı şikayet konusu yapmış. Yönetim ifademi aldı. Yüzleştirildiğim hasta yakınları bana para vermediklerini söyledi. Yine de işimden oldum."

Trakya Üniversitesi'ne yakın bir işadamı olan V.G. hakkında da şok iddialarda bulunan Murat Demirelli, "V.G. beni aradı. 'Osman Hoca'nın seni nasıl harcadığını anlatacağım' dedi. İşyerine gittim ama beni 2 gün alıkoydu. Para aldığım ve bunu Prof. Osman İnci'ye verdiğime dair bir dilekçeyi zorla imzalattı. Belgeyi Prof. İnci ile sorunları olan Prof. Dr. İsmet Dökmeci'ye vermiş, o da basına. V.G.'nin istediği gibi ifade vermediği için tehdit ediliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber