Flash TV'nin neden kapandığını açıkladı

Flash TV eski ana haber bülteni sunucusu Mustafa Yenigün, kanalın yayınlarına neden ara vermiş olabileceğine dair bilgi paylaşımında bulundu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Mart 2019 23:44, Son Güncelleme : 04 Mart 2019 23:46
Flash TV'nin neden kapandığını açıkladı

Flash TV yayınlarına ara verdi. Kanal, yaptığı açıklamada "Uzun süredir yaşadığımız ve artık çekilmez hale gelen baskılar nedeniyle bir süre yayınlarımıza ara verme kararı aldık" dedi

Peki bu açıklama neden derece gerçekleri yansıtıyor. Bir kaç yıl öncesine kadar Flash TV'nin Ana Haber bültenini sunan Mustafa Yenigün sosyal medyadan yaptığı açıkamada, yapılan açıklamaların yalan olduğunu, patronun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çekmeye çalıştıklarını iddia etti.

İşte Mustafa Yenigün'ün açıklamaları:

Flash Tv yayinlarina ara veriyormus. Ismini vermeyen (!) bir yoneticisi de "Baski var, calisanlarimiz zarar gormesin diye vs" bir seyler anlatmaya calismis. Yillarimi verdim o kanala. Yillarca elden maas aldi herkes. Haklarimizi, gelecegimizi gaspettiler. Yanlarina kalmayacak.

Siyasi baski ima etmeye calismislar. Yillarca haber merkezini de yonettim orada. Siyasi baski vs yok. Hatta hic bir sey yok. Kanal yokmus gibi davraniyor iktidar. Arada bir kendi iliskilerimizle siyasileri ekrana cikarirdik. Yoneticiler koltuk isitmaktan baska bir ise yaramazdi.

Kimi yoneticiler kanali soyup sogana cevirdi. Ben sesimi yukselttigimde haber merkezini elimden aldilar. Utanmadan "Mustafa yoneticiligi beceremedi" dediler. Soyup sogana cevirenler kovuldu; ben isimin basindaydim. Patron kendi sonunu hazirladi.

Cebine giren sicak paranin pesinde, kanalin marka degerinin eridigini goremedi. Her kusak dogrudan satis reklamlarla, her yayin ucuncu sinif sarkicilarla doldu. Biz yine isimizi yapmaya devam ettik. Aslan gibi ama surekli iskence goren bir haber merkezi vardi.

Vericileri satan mi istersiniz, evleri inci gibi dizen mi istersiniz, parasini almadan ekrana sarkici cikarmayan mi istersiniz; her tur yonetici mevcuttu. Biz mi? Kredi kartinin asgarisini odeyip o limitle ayi doldurmaya bakiyorduk. Sirti sivazlanan biz; cebi sisen baskalariydi.

Bana ne yaptilar biliyor musunuz? Tazminatimi hesaplatip ayrilmak istedigimi soyleyince "Bir hafta kafani dinle, gel konusuruz" dediler. Son gun eve "Haber vermeden ise gelmedigi icin kovulmustur" diye tebligat gonderdiler. Boyle buyuk bir patrondur kendileri.

Bunlari niye anlatiyorum; tarihe not dusmek icin. Yoksa davami actim, hakkimi birakmam; merak etmeyin. Ama kapanirken dahi yalana dolana sariliyorlar. O da muhtemelen eskiye dayanan hukuklarindan dolayi CB Erdogan'in kanala sahip cikmasini istedikleri icindir.

Aslinda olay basit; beceremediler, kapatma numarasi yapip durumu kurtarmaya calisiyorlar. 2-3 ay kanal mi kapanir? Mefrusat dukkani mi bu? Calisanlari niye belirsizlige surukluyorsunuz? Verin herkesin hakkini. Insanlar is ararken ac kalmasin. Sonra kime takla atacaksaniz atin.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber