2 üniversite öğrencisi arkadaşlarına sahur yemeği götürürken öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2007 10:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında, arkadaşlarına sahur yemeği götüren 2 üniversite öğrencisinin bulunduğu motosiklet otomobille çarpıştı. Kazada Muğla Üniversitesi öğrencisi Harun Korkmaz öldü, aynı üniversitede öğrenci olan Ercan Kaya yaralandı.

Muğla kent merkezinde bulunan Recai Güreli caddesinde meydana gelen trafik kazasında, Fatih Bosnalı'nın kullandığı 34 DC 4376 plakalı otomobil ile Muğla Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya ve Dekorasyon Bölümü 3. sınıf öğrencisi Harun Korkmaz'ın (24) kullandığı 48 AV 388 plakalı motosiklet çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Harun Korkmaz, 112 Acil Yardım ekipleri tarafından götürüldüğü Muğla Devlet Hastanesinde doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi.

Motosiklette yolcu olarak bulunan Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencisi Ercan Kaya'nın (22) Muğla Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor. Yaklaşık 45 dakika süre ile ulaşıma kapalı kalan yol, belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Kazada yaşamını yitiren üniversite öğrencisinin arkadaşlarına götürmek istediği sahur yemeği ve yemek kapları çevreye saçıldı. Kaza, olay yerine gelen öğrencilerin okul arkadaşları ve olayın görgü tanığı olan vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.

Kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü Fatih Bosnalı, polis tarafından gözaltına alındı. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

SAHUR YEMEĞİ GÖTÜRÜYORDU

Kazada yaşamını yitiren Harun Korkmaz ile aynı evde kalan Muğla Üniversitesi öğrencisi Hasan Tayfur, kazada yaşamını yitiren Harun Korkmaz'ın okulda ve çevresinde çok sevilen bir insan olduğunu belirterek, şunları söyledi:

?Kaza geçiren 2 arkadaşımız, başka bir evde kalan öğrenci arkadaşlarımıza sefer tasları ile sahur yemeği götürüyorlardı. Harun'un en büyük tutkusu motosiklete binmekti, arkadaşlarına sahur yemeği götürürken yaşama veda etti. Çok sevdiği motoru ile Kadir gecesi yaşama veda etti. O çok iyi bir insandı.?

Harun Korkmaz'ın ailesinin maddi durumunun iyi olmadığını ifade eden Tayfur, ?Onun hayali okulunu kısa sürede tamamlayarak ailesine katkıda bulunmaktı? dedi.

Korkmaz'ın cenazesinin, Gaziantep'e gönderileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber