YURTKUR'dan burs için belge çağrısı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2007 21:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, kurumdan 2007-2008 öğretim döneminde burs, öğrenim ve katkı kredisi almak üzere müracaatta bulunan öğrencilerden, belge vermesi gerekenlerin belgelerini, 9 Kasım 2007 tarihine kadar teslim etmeleri gerektiğini bildirdi.

Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2007-2008 öğretim yılında kuruma burs, öğrenim ve katkı kredisi almak için müracaatta bulunan öğrencilerden belge vermesi gerekenlerin listelerinin öğretim kurumlarına gönderildiğini belirtti. Belge vermesi gerekenlerin isimlerinin, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun ''www.kyk.gov.tr'' internet adresinden de T.C. kimlik numaraları bazında sorgulanmak suretiyle öğrenilebileceğini ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

''Söz konusu öğrencilerin kendilerinden istenilen belgeleri ilgili kurumlardan alarak, belge üzerine T.C. kimlik numaralarını, ad soyadlarını ve okullarını yazmak suretiyle 9 Kasım 2007 tarihinde mesai bitimine kadar, bulundukları yerlerdeki kurumun bölge veya yurt müdürlüklerine, bölge ve yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise kurumun 'Cemal Gürsel Caddesi No: 61 Cebeci-Ankara' adresindeki Kredi Dairesi Başkanlığına posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber