Küpeli'de şehit olan uzman çavuş toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2007 17:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı emrinde Küpeli Dağı Bölgesinde görevdeyken şehit olan piyade uzman çavuş Aras Kılıç'ın cenazesi, memleketi İzmir'in Dikili ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Kılıç için Dikili Merkez Camisi'nde düzenlenen törene, şehidin ailesi, İzmir Vali Yardımcısı Celalettin Eran, Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Bergama Kaymakamı Hüseyin Eren, Bergama Garnizon Komutanı Kurmay Piyade Albay Avni Angun, Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Kılıç'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, kılınan namazın ardından top arabasına konuldu. Bu sırada şehidin eşi Zeynep Kılıç, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Dört yaşındaki oğlu Kaan Kılıç'ı da yanına isteyen anne, eşini ?Şehitler ölmez, vatan bölünmez? diyerek uğurladı.

Cenazeye katılan vatandaşlar terör örgütünü sloganlarla lanetlerken, şehidi alkışlarla selamladı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Aras Kılıç'ın cenazesi, törenin ardından şehir mezarlığında Belediye tarafından hazırlanan Şehitlik Bölümünde toprağa verildi.

Askerliğinin ardından 5 aydır uzman çavuş olarak görev yapan Kılıç'ın 4 yaşındaki oğlu Kaan'ın yanı sıra, 1 yaşında Zafer adında bir oğlu daha olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber