Öğretmen olarak ataması çıkmayan kişi intihar etti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2007 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

25 Aralık 2007 Salı 18:45

KAYSERİ -İHA- Kayseri'de bir öğretmen adayının, atamasının yapılmadığını öğrenince bunalıma girerek intihar ettiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Fevziçakmak Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde oturan öğretmen adayı E.D. (25), atamasının yapılmadığını öğrenince bunalıma girdi. Genç öğretmen adayı, 5. kattaki evinin balkonundan aşağı atlayarak intihar etti. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kontrolleri sonrasında genç öğretmen adayı E.D.'nin öldüğünü ve savcılığa bilgi verilmesini isteyip olay yerinden ayrıldı. Daha sonra olay yerine gelen polis

ekipleri ise genç öğretmen adayının yaşadığını belirterek 112 ekiplerine haber verdi. Tekrar olay yerine gelen sağlık ekipleri, E.D.'nin öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen E.D.'nin annesi ve babası sinir krizleri geçirdi.

E.D.'nin cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cumhuriyet savcısının talimatı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber