Hizmetliydi, iki üniversite bitirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2008 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'deki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmetli kadrosunda çalışan Mustafa Kemal Ateş (34), sekiz yılda dışarıdan iki üniversite bitirdi. Ateş'in örnek davranışı, Konak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu tarafından takdir edildi.

Sekiz yıl önce hastanede ortaokul mezunu olarak işe başlayan Mustafa Kemal Ateş, dışarıdan lise bitirme sınavlarına girdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı. Burayı bitirdikten sonra bir de işletme fakültesi okumaya karar verdi ve oradan da mezun olmayı başardı. Şu anda hastanenin satın alma bölümünde çalışan Ateş, böylece hayalini gerçekleştirmiş oldu. Hastanede işe başladığında ortaokul mezunu olan Ateş, doktorların teşvikiyle önce dışarıdan liseyi, daha sonra da iki fakülteyi bitirdi. Ateş, Kaymakam Nakiboğlu tarafından takdir belgesiyle onurlandırıldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Ateş, "İşe ilk başladığım yıllarda okumamanın sıkıntısı çok çektim. Çalıştığım bölümdeki doktorların da desteğiyle hem okudum hem çalıştım. Çocuklarıma da örnek olduğumu düşünüyorum. İşimi de tam anlamıyla layıkıyla yapmak istiyordum. Üniversiteyi bitirerek kendimi yetiştirdiğime inanıyorum. Bir dahaki seneye yüksek lisans yapmayı planlıyorum. Desteklerinden ötürü başhekimimiz Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı ve Kaymakamımız Nakiboğlu'ne teşekkür ediyorum" dedi. Nakiboğlu ise, "Mustafa Kemal Ateş arkadaşımız, örnek bir başarı sergilemiştir. Bu gurur verici bir başarıdır. Kendisini gönülden kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber