Avukat çiftin kavgası hastanede bitti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Haziran 2008 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oktay ÇAYIRLI/MİLAS (Muğla), (DHA)

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, bir süre önce ayrılma kararı alan ancak aynı büroda avukatlık yapmaya devam eden, 36 yaşındaki Devrim ve 37 yaşındaki Yaşar Güzeller çiftinin tartışması kavgaya dönüştü. Yaşar Güzeller, ayrılmak istediği 2 çocuk annesi eşini bayıltana kadar dövüp merdivenlere bıraktı. Hastaneye kaldırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi yaralar oluşan Devrim Güzeller, 10 günlük ?iş göremez' raporu aldı.

Olay bugün saat 09.00 sıralarında, ilçe merkezindeki Raşit Kırlı İş Merkezi'nde meydana geldi. Geçen mayıs ayında Yaşar Güzeller'in talebi üzerine boşanma kararı alan 2 çocuk sahibi Güzeller çifti aynı büroda avukatlık yapmaya devam etti. Sürekli tartışan çift, bu sabah bürolarında yine tartışmaya başladı. Tartışma, karşılıklı hakaretlerle kavgaya dönüştü.

Öfkelenen Yaşar Güzeller, kendisi gibi avukat olan 9 yıllık eşi Devrim Güzeller'i büroda kimsenin bulunmadığı bir sırada iddiaya göre dövdü, ardından apartmanın merdivenlerine bırakıp iş merkezinden ayrıldı. İş merkezindeki diğer avukatlar tarafından merdivenlerde baygın halde bulunan Devrim Güzeller, 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar ve morluklar oluşan, ayrıca kavga sırasında düşüp başını yere çarptığı ileri sürülen Devrim Güzeller'e 10 günlük ?iş göremez' raporu verildi. Avukat Devrim Güzeller, raporla birlikte savcılığa ve Emniyet Müdürlüğü'ne gidip eşinden şikayetçi oldu. Eşi Yaşar Güzeller'in çok sinirli biri olduğunu, 22 Mart 2008'de de kendisini dövdüğünü ve 11 günlük ?iş göremez' raporu aldığını, ancak avukat kimliğini göz önünde bulundurarak şikayetçi olmaktan vazgeçtiğini dile getiren Devrim Güzeller, ?Bugünkü halim geçenki olaya göre daha iyi. O zaman feci şekilde dövmüştü? dedi. Devrim Güzeller kavganın nedenini de şöyle anlattı:

?Eşim boşanmak için dava açtı, ben de kabul ettim. Şu anda davamız sürüyor. Ancak son zamanlarda beni ortak iş yaptığımız bürodan çıkarmak için çeşitli girişimlerde bulunmaya başladı. Beni bürodan ve çalışma çevremden uzaklaştırmak için baskı kuruyordu. Bu sabah da yine bu yüzden tartıştık sonrasında bana tekme ve tokat vurmaya başladı. Yediğim dayaktan bayılmışım arkadaşlarım da beni merdivenlerde bulup hastaneye getirmişler. Daha önceki iş göremez raporunu da şimdikiyle birleştirip eşimden şikayetçi olacağım.?

Açılan soruşturma kapsamında, eş Yaşar Güzeller'in ifadesinin alınacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber