Erdoğan: Hastanelerin özelleceği yalan

Haber Giriş : 29 Ekim 2004 01:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ?17 Aralık tarihinde Türkiye'ye makul bir müzakere tarihi verileceğini kuvvetle muhtemel görüyoruz? dedi. Başbakan, 2005 mali yılı Bütçe Yasası'nın müzakere tarihi alınacağına ilişkin bir beklentiyle hazırladıklarını söyledi..

Erdoğan, dışarıdan bakıldığında Türkiye'nin çok büyük bir etkiye sahip olduğunun görüldüğünü ve Türkiye'ye karşı büyük bir ilginin bulunduğunu söyledi. Erdoğan, Yeni Türk Lirası'nı, ?Türk ekonomisinin ayağa kalkışının göstergesi olarak? değerlendirdi.

Erdoğan, ?Yeni Türk Lirası, paramızın pul olmaktan kurtuluşunun, ?sağlam para, sağlam ekonomi' düsturunun hayata geçirilmesinin kanıtı olacaktır? diye konuştu.

?HASTANELERİN ÖZELLEŞECEĞİ YALAN?

Sağlık alanında yapılan çalışmalara da değinen Erdoğan, Sosyal Sigortalar Kurumu'na bağlı hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devrine ilişkin yapılan eleştirilere, ?Hastanelerdeki dengesizliklerin vatandaşımızı mağdur etmemesi için bir standardın gelmesini istiyoruz. Bu standardın gelmesi için biz bu adımı attık? yanıtını verdi. Başbakan, hastanelerin özelleştirileceği söylentilerini ise yalanladı.

NTV

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber