Üniversiteli genç boğuldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 13 Temmuz 2008 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Metin ÇELİK/ALANYA (Antalya), (DHA)

İZMİR Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Muhammet Küçüktiftik, 5 günlüğüne tatile geldiği Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki Keykubat Plajı'nda boğuldu.

Sahilde bir cankurtaran olmadığı için arkadaşlarının kurtarılamadığını söyleyen 19 yaşındaki Bulut Barış Altun ve 20 yaşındaki Seçkin Erdem, ?Ailesine ne diyeceğiz bi şimdi?? diyerek ağladı. Plajdaki tatilciler, savcı gelene kadar üzerine bir masa örtüsü örtülüp etrafına güvenlik şeridi çekilerek sahilde bekletilen cesede aldırmadan güneşlenmeyi sürdürüp denize girdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Muhammet Küçüktiftik, arkadaşları Bulut Barış Altun ve Seçkin Erdem ile 5 günlüğüne Alanya'ya tatile geldi. Bir apart otele yerleşen 3 arkadaş, tatillerinin ikinci günü olan bugün, Keykubat Plajı'na gitti. Çok iyi yüzemeyen Muhammet Küçüktiftik buna rağmen açıldı. Bir süre sonra çırpınmaya başlayıp suya batıp çıkan Küçüktiftik'i çevredekilerin yardımıyla sahile çıkaran Bulut Barış Altun ve Seçkin Erdem, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin verdiği ölüm haberiyle yıkıldı. Bulut Barış Altun kumları avuçlayarak haykırırken, Seçkin Erdem gözyaşlarına boğuldu. Sahilde bir cankurtaran olmadığı için arkadaşlarını kurtaramadıklarından yakınan 2 genç, ?Şimdi biz ailesine ne diyeceğiz?? diyerek ağladı.

Plajdaki tatilciler, savcı gelene kadar üzerine bir masa örtüsü örtülüp etrafına güvenlik şeridi çekilerek sahilde bekletilen cesede ve sinir krizi geçiren 2 gence aldırmadan güneşlenmeyi sürdürüp denize girdi. Bulut Barış Altun ile Seçkin Erdem ifadelerini almak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülürken, Muhammet Küçüktiftik'in cesedi Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı. Yanıbaşlarındaki cesede aldırmadan denize giren turistlere ise bazı diğer tatilciler tepki gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber