Elinde bıçakla kasaba girdi iki polisi yaraladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2008 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar'da, elindeki bıçakla, içinde müşterilerin de bulunduğu dükkana giren akli dengesinin bozuk olduğu iddia edilen kişi, 2 polisi bıçakla yaraladı. Alınan bilgiye göre, akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Raşit Yüzbaşı, elindeki bıçakla, şehrin en işlek caddesi olan Bankalar Caddesi'nde bir kasap dükkanına girdi. Yüzbaşı'nın elindeki bıçaktan tedirgin olan iş yeri sahibi ve müşteriler durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen Komiser Ahmet Buğra Sincarlıoğlu ile polis memuru Koray Doğan, Yüzbaşı'yı ikna etmek için uzun süre uğraştılar. Yüzbaşı'nın ikna olmaması üzerine elindeki bıçağı almak isteyen iki polis memuru kollarından yaralandı.

Olay yerine takviye ekiplerin sevk edilmesinin ardından bir kadın ve üç çocuk müşteri, dükkandan dışarı çıkarılırken, Yüzbaşı, polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı. Olayda yaralanan polislerin Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber