TMSF görevlileri hakkında inceleme

Haber Giriş : 18 Kasım 2004 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pamukova Cumhuriyet Savcılığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) görevlileri hakkında, delilleri kararttıkları gerekçesi ile inceleme başlattı.

Edinilen bilgilere göre, TMSF görevlileri hakkında, Cem Uzan ve adamlarının Pamukova'daki çiftliğe izinsiz girmelerinin ardından, Hakan Uzan'a ait odanın altında bulunan ve silah deposu olarak kullanıldığı ifade edilen bölümde, parmak izi alınmadan duvarları yıktıkları gerekçesiyle Pamukova Cumhuriyet Savcılığı tarafından inceleme başlatıldı.

Pamukova Cumhuriyet Savcılığı'nın, Jandarma kriminal ekipleri tarafından duvardan parmak izi alınmadan, TMSF görevlilerinin burada yıkım yaptığı ve duvardaki tüm parmak izlerinin silindiği belirtilerek, başta TMSF Satış Komisyonu Başkanı Fethi Çalık ve diğer görevliler hakkında inceleme başlattığı bildirildi. Öte yandan, şu ana kadar çiftlikten 156 parça eşyanın haciz edildiği, bu rakamın düşük olması nedeniyle de ayrı bir inceleme yapılacağı kaydedildi. Ayrıca, basın mensuplarının çiftliğe girişlerine de yasak getirildi.

netgazete

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber