Askeri araç şarampole yuvarlandı: 1 şehit

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2008 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Artvin'in Şavşat ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir mahkum aracının şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 asker şehit oldu, 16 kişi yaralandı.

Ardahan'dan Trabzon'a mahkum getiren Atanur Karadağ yönetimindeki 06 MTG 92 plakalı mahkum aracı, Şavşat ilçesine 4 kilometre uzaklıktaki Yavuzköyü mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kazada 6'sı mahkum, 2'si rütbeli 10 asker ve biri de sivil memur olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar yoldan geçen sivil araçlarla Şavşat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumları ağır olan 3 kişi ise Artvin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Artvin Devlet Hastanesi'ne sevk edilen askerlerden Zinnur Arasoğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralananların kimlikleri şöyle:

"Sivil memur ve sürücü Atanur Karadağ; jandarma astsubay başçavuş Cesur Pekcan, jandarma uzman çavuş Çınar Zararsız, erler Mustafa Dağlı, İsrafil Şahin, Cihan Yılmaz, Musa Kaya, Miraç Bilge, Vahit Akbulut ve Yunus Emre Eroğlu; mahkumlar Kadir Çerkez Kerimoğlu, Vatan Kaya, Selçuk Aydemir, Ulaş Ekinci, Rasim ve Fırat Hanoğlu".

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber