Pilot Tuğgeneral Mehmet Erdoğan yılın işvereni oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2008 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM), 2007 yılının "verimli" işçi, işveren, iş adamı ve iş kadınlarını belirledi.

Tasarımcı Bahar Korçan, "Yılın İş Kadını", Domino Tekstil Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Umut Oran da "Yılın İş Adamı" seçildi.

MPM, 1988 yılından bu yana her yıl 6 işçiyi verimliliğe yönelik katkılarından dolayı "yılın işçisi", bu işçilere gerekli araştı rma ve çalışma olanağı sağlayan yöneticileri de "yılın işvereni" seçiyor.

Merkez, yılın işçi ve işverenlerinin yanı sıra geride bı rakılan yıl içinde gerçekleştirilen verimliliği artırıcı etkinlikler, ulusal ekonomiye katkı ve verimlilik konusuna duyulan ilgiyle, bu konuda gösterdikleri çaba dolayısıyla da "yılın iş adamı" ve "yılın iş kadınları"nı belirliyor.

MPM bu yıl da geleneğini bozmadı ve yılın işçi, işveren, iş kadını ve iş adamlarını belirledi.

Tasarımcı Bahar Korçan ve Erdemışık Tarım İşletmesinin sahibi Tülin Erdemışık, "Yılın İş Kadını", Domino Tekstil Ürünleri Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Umut Oran, AFS Boru A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Poyraz, Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan ve Mercedes Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Jürgen Ziegler de "Yılın İş Adamı" ödülüne layık görüldü.

MPM'nin 2007 yılının işçisi ve işvereni olarak belirlediği isimler şöyle:

"2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı (Kayseri) Mesut Yıldız (y ılın işçisi), Hava Pilot Tümgeneral Rıdvan Ulugüler (yılın işvereni),

İGDAŞ-İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş (İstanbul) Samet Gül ve Münire Çağatay (yılın işçisi), Onur İncehasan (yılın işvereni),

İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. (Çanakkale), Alper Koç (yı lın işçisi), Fuat Erkan Tekin (yılın işvereni),

Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü (Ankara), Halil Öztürk (yılın işçisi), Dr. İsa Özkan (yılın işvereni),

3. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı (Ankara), Mustafa Raylaz (yılın işçisi), Hava Pilot Tuğgeneral Mehmet Yılmaz Erdoğan (yılın işvereni),

PETKİM (İzmir) Halit Turgut Ukis (yılın işçisi), Barış Akkaya (yılın işvereni)."

Yılın işvereni, işçisi, iş adamı ve iş kadınları, ödüllerini, 24 Aralık Çarşamba günü yapılacak törenle alacaklar.

Ankara Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenecek tören, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın ev sahipliğinde yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber