İzmir'de kapıların önlerine provakasyon cd'leri bırakılıyor iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2009 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İzmir'de içeriğinde Atatürk'e hakaret bulunan, TBMM ve Anayasa Mahkemesi gibi kurumların eleştirildiği CD'lerin kimliği belirsiz kişilerce evlerin kapılarına bırakıldığı iddia edildi.

Provakasyon amaçlı olarak hazırlandığı tahmin edilen CD'lerin üstlerinde 'La Production' yazdığı, içeriğinde ise Atatürk'e hakaret edildiği, TBMM ve Anayasa Mahkemesi gibi kurumların acımasızca eleştirildiği öğrenilirken, yaklaşan seçimlere işaret edilerek vatandaşların sandığa gitmemesi de isteniyor.

Laiklik ve demokrasiyi savunanların dinden çıktığının iddia edildiği CD'lerde, Cumhuriyet mitingleri gibi eylemlere katılan vatandaşlar hakkında ağır eleştiriler ve seçimlerin yanlış olduğu yer alıyor. İzmir'in Kadifekale semtinde oturan bir vatandaş, sabah işe gitmek için kapısını açtığında bir CD fark ettiğini, üzerinde "Cehenneme Götüren Ameller" yazılı CD'yi alarak seyrettiğini, CD'nin içinde bazı devlet kurumlarının kafir ilan edildiğini, Atatürk'e hakaret edildiğini gördüğünü söyledi. Vatandaş

isminin açıklanmamasını isterken, olaydan haberdar olan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. Polis, söz konusu CD'nin kim tarafından, nerede ve nasıl hazırlandığını; kimler tarafından dağıtıldığını tespit için çalışmalara başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber