85 yaşındaki vatandaşı vekil otursun diye kaldırdılar

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Şubat 2009 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERTAN KORKMAZ

Manisa Yağcılar Beldesi'nde hayırsever Nebahat Ölmezoğlu'nun (83) yaptırdığı ilköğretim okulu açılışına gecikmeli katılan AKP Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi için, protokol sırasına oturan belde sakinlerinden Mehmet Yağcılar (85) yerinden kaldırıldı.

AKP Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın danışmanı Mehmet Büker'in uyarısıyla sandalyeden kalkan bastonlu Yağcılar'ın yerine Çerçi oturdu. Bursalı emekli öğretmen Ölmezoğlu'nun yaptırdığı ilköğretim okulunun açılışına, Arınç ve Çerçi'nin yanı sıda Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, AKP'li İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz ve belde halkı katıldı.

Arınç'ın danışmanı işaret etti

Çerçi, Solmaz ile törene 10 dakika geç katıldı. Tören alanında konuklar için ayrılan sandalyelerde yer arayan Çerçi'nin yardımına Arınç'ın danışmanı Büker yetişti ve yanındaki sandalyede oturan Yağcılar'a eliyle işaret edip kalkarak milletvekiline yer vermesini istedi.

Yaşlı adam bu uyarı üzerine ayağa kalkıp, yerini başında bekleyen Çerçi'ye verdi. Çerçi, tören sonuna kadar sandalyede oturdu. Bastonuyla ayakta duran Yağcılar da yaklaşık bir saat süren törende yarım saat kalıp ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber