Turkcell'den 'TıklaKonuş' uygulaması

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2010 16:01, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Turkcell'in sunduğu ''TıklaKonuş'' servisiyle, internet siteleri ve benzer uygulamalarda yer alacak ikona tıklayarak, istenen Turkcell numarasına doğru cep telefonundan çağrı başlatılabilecek.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, arkadaşlık, sohbet siteleri gibi sosyal ağlar ile ilan ve e-ticaret sitelerinin sayfalarına entegre edebileceği uygulamadan, faturalı veya Hazır Kart'lı Turkcell müşterileri yararlanabilecek.

Görüşme, çağrıyı başlatan kişinin faturasına, servis kurgusuna göre ücretlendirilerek yansıtılacak.

Kullanıcıların kendi tercihi ve izni doğrultusunda internet üzerinden başlatılan sesli görüşme, her iki kullanıcının da cep telefonu üzerinden gerçekleşecek.

Çeşitli internet sitelerine göre kullanım alanı farklılaştırılabilecek olan TıklaKonuş servisiyle, çağrı başlatan numaraların görünmemesi veya servis numarası olarak görünebilmesi de sağlanabilecek.

Kurumsal bir internet sitesindeki ürünle ilgili bilgi almak isteyenler, cep telefon numaralarını ilgili internet sitesinin TıklaKonuş bölümüne yazarak, satış temsilcilerine doğru çağrı başlatacak ve ilgilendiği ürün özelinde bilgi alabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber