İstanbul'daki öğretmenler İlksan konutları için muhatap bulamıyor

Haber Giriş : 10 Şubat 2005 07:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlksan-Toki işbirliğinde gerçekleştirilen Sincan-Yenikent konutları projesi kapsamında gerçekleştirilen konut tahsisleri gayrımenkul satış sözleşmeleri için ilgili öğretmenlere İLKSAN tarafından ihbarname gönderilerek en yakın ziraat bankası şubelerinde sözleşmelerin imzalanması istendi.

Ancak ben ve başka arkadaşların İstanbulda gittiği banka şubeleri görevlileri bu işlemi yapmaktan kaçınmak için bilgilerinin olmadığını, kendi şubelerinin yetkili kılınmadığını, kendilerinin bu konuda eğitim görmeleri gerektiği, gibi bir sürü bahaneler uydurarak konuyu geçiştirmeye çalışmaktalar. Ankara genel merkezdeki banka ilgili birimleride bir çözüm geliştirmemektedirler.

İlksan ilgililerine konuyu ilettiğimizde ise bu konunun bankanın sitesinde olduğunu söylemekle yetinmekte ancak bankadaki memurlarda işlem yapmamakta diretmektedirler.

Bu şartlarda sözleşme yapamaktan doğabilecek hukuki koşullardan hak kaybı söz konusu olabilecektir. Bunun da ötesinde bu kadar koordinasyonsuzluğu anlamakta zorlanmaktayım.

Haberi Yazanın rumuzu: Koordinasyon

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber