Erdoğan, Kurban Bayramı'nda sesli mesaj gönderecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2010 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram tebriğini bu güne kadar kart ve SMS yoluyla yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban bayramında vatandaşlara sesli mesaj gönderecek. Cep telefonlarına düşen sesli mesajı açan vatandaşlarBaşbakan Erdoğan'ın bayram tebrik konuşmasını dinleyecek.

AK Parti'de geçtiğimiz hafta yapılan bir sunumla gerçekleştirilmesi kararlaştırılan uygulamanın detaylarına ise yapılacak çalışmayla karar verilecek. Önümüzdeki günlerde Erdoğan'ın bayram mesajında ne söyleyeceği, sesli mesajın kaç kişiye ve kimlere gönderileceği belirlenecek.

Alanında ilk olacak bu uygulamayla Kurban bayramında cep telefonlarına gelen mesajı açan vatandaşlar Erdoğan'ın bayramlarını kutlayan sesiyle karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta AK Parti'de yapılan toplantıda sesli mesajla ilgili çalışma için düğmeye basıldı. Yapılacak çalışmayla Erdoğan'ın sesli mesajda vatandaşlara ne söyleyeceğine ve kimlere mesaj gönderileceğine karar verilecek.

250 BİN KART GÖNDERMİŞTİ

Erdoğan daha önce vatandaşlara bayramlarda tebrik kartı gönderiyordu. Son yıllarda SMS mesajı da kullanılmaya başlanmıştı. Erdoğan, bir önceki bayramda AK Parti bünyesindeki AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) aracılığı ile Türkiye'nin dört bir yanına 250 bin kart göndermişti. Erdoğan'ın kart gönderdiği vatandaşlar arasında Türkiye'deki 52 bin mahalle ve köy muhtarı, valiler, kaymakamlar, yüksek yargı mensupları, rektörler, belediye başkanları, gazeteci ve yazarlar, AK Parti teşkilatları, sendika temsilcileri, dernek ve oda başkanları, vakıf yöneticileri, üretici birlikleri, meslek birlikleri ile kadın ve gençlik dernekleri de bulunuyordu.

ŞEHİT YAKINLARI ÖNCELİKLİ

Kartta, "Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Nice bayramlar Türkiye" cümlesi yer alıyordu. Bu arada Erdoğan'ın sesli mesaj göndereceği vatandaşlar arasında şehit yakınları ve gaziler ile bunların kurduğu dernekler de olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber