Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Ekim 2010 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülecek yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların Marmara, Batı Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çankırı, Çorum, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece olmak üzere bütün bölgelerimizde artacak.

RÜZGAR :Genellikle batı ve güneybatı (Lodos), Marmara'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: ; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülecek yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların Marmara, Batı Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çankırı, Çorum, Manisa, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuz şartlara (sel, su baskını, heyelan vb.) karşı vatandaşların ve ilgililerin tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı olmak üzere sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Kütahya, Manisa ve Uşak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, akşam saatlerinde Antalya, Isparta, Burdur ve Mersin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklarla sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Kırşehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Kastamonu ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların Çorum çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzeyi çok bulutlu, Erzincan, Erzurum ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber