13 Ekim 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2010 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan temasları izleniyor. Başbakan Erdoğan, Pakistan Başbakanı Yusuf Rıza Gilani ile kahvaltıda buluşacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile görüşecek.

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nce düzenlenecek 'Yoksullukla Mücadele Stratejileri: Deneyimler ve Yeni Fikirler' isimli uluslararası sempozyumun açılışında konuşacak. (10.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Baghdad Amreyev, Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Karti ve Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'ı kabul edecek. (11.30/16.00/17.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı Ali Ahmed Karti ile görüşecek. Görüşmenin ardından iki bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. (10.00/11.30)

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Kılıçdaroğlu, akşam ise Milliyet Gazetesi'nin resepsiyonuna katılacak. (11.00/19.30)

Ankara'nın başkent oluşunun yıldönümü nedeniyle Ankara Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Saadet Partisi'ni genel kongreye taşıyacak olan heyet, parti merkezinde basın toplantısı yapacak. (14.00)

Dünyaca ünlü Japon Mimar Takaharu Tezuka, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde 'Nostaljik Gelecek' konulu konferans verecek. (17.30)

Ankara Barosu Başkanlığı'na seçilen Metin Feyzioğlu, törenle görevini teslim alacak.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı, federasyon genel merkezinde Türkiye genelinde uygulanacak 'ekmek fiyatları' ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Center for American Progress (CAP) Başkanı John Podesta, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından organize edilecek toplantıya katılacak. (09.30)

Satışı yılan hikayesine dönen ünlü İngiliz Klubü Liverpool taraftarları, kulübün geleceği ile ilgili karar verecek olan İngiltere Yüksek Mahkemesi önünde gösteri düzenledi. Taraftarlar, kulübün bir an önce Amerikalı sahipleri George Gillet ve Tom Hicks'in elinden alınmasını istiyor.

Londra'da 7 Temmuz terör saldırılarını araştıran komisyon, ilk kez olay anına ilişkin görüntüleri yayınladı.

SPOR

Beşiktaş, ligin 8. haftasında Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek. (10.30)

Galatasaray Spor Kulübü'nün aylık olağan divan kurulu toplantısı yapılacak. (12.00)

Basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker arasında oynanan karşılaşma sonrasında sahibini bulacak. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber