Tıp fakültesi öğrencisi, kız arkadaşına enjektörle senet imzalattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2010 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Gaziantep'te tıp fakültesi öğrencisi olan bir genç, evine davet ettiği kız arkadaşına hap içirip, koluna bir sıvı enjekte ettikten sonra silah zoruyla 2 boş senet imzalattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Güneykent Mahallesi 245 Nolu Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana geldi. Burada ikamet eden Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ozan T. (20), aynı üniversitede okuyan kız arkadaşı Kübra M.'yi evine davet etti. Genç kıza önce hap içirdiği ileri sürülen şahıs, daha sonra koluna şırıngayla bir sıvı enjekte etti. 2 adet boş senedi imzalatan Ozan T. genç kızı daha sonra dışarı attı. Yaşadıklarına inanamayan genç kız ise hemen polise başvurarak yardım

istedi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Ozan T.'yi evine baskın yaparak şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 1 tabanca, 2 şırınga ve 2 adet imzalanmış boş senet ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli Ozan T, 'Silahlı gasp' suçundan adliyeye sevk edildi. Üniversiteli genç kızın koluna enjekte edilen maddenin laboratuarda yapılacak incelemelerin ardından tespit edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber