Becayiş ilanları vodafone cep kamu ile cebinize geliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ekim 2010 20:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vodafone, kamu çalışanlarının görev yerlerini karşılıklı olarak değiştirebilecekleri becayiş ilanlarını ve sosyal hayatlarını zenginleştirecek KAMU YAŞAM paketini Türkiye'de ilk kez Vodafone Cep Kamu tarifesi abonelerinin cebine getiriyor. Üstelik Vodafone Cep Kamu tarifesi aboneleri, KAMU YAŞAM ve KAMU BİLGİ paketlerini 1 ay boyunca ücretsiz kullanma avantajına sahip oluyor

Abonelerine sunduğu cazip tarifeler ve son teknoloji cihazların yanı sıra; hayatlarını kolaylaştıracak ve daha eğlenceli hale getirecek çözümler sunmayı da amaç edinen mobil iletişimin dünya lideri Vodafone, yine bir ilke imza atarak farklı şehirlerdeki meslektaşları ile yer değiştirmek isteyen kamu çalışanlarına, becayiş taleplerinden anında haberdar olma fırsatı sunuyor. Üstelik kamu çalışanları, KAMU BİLGİ ve KAMU YAŞAM paketlerini de 1 ay boyunca ücretsiz kullanma avantajına sahip oluyor.

Görev yaptığı şehri değiştirmek isteyen kamu çalışanları, bu sayede becayiş taleplerini SMS ile gönderebilecek ve kendilerine uygun olan talepleri yine SMS ile alabilecekler. Becayiş talebi vermek için tek yapılması gereken BECAYIS BULUNDUGU ILIN PLAKAKODU ISTEDIGI ILIN PLAKAKODU E-MAIL ADRESI KURUM ADI (Örnek: BECAYIS 34 06 [email protected] MALIYE ) şeklinde bir kısa mesaj yazarak 7070'e göndermek. Talebin sisteme girmesinden sonra uygun talepler anında kullanıcıya gönderilecek. Belirtilen kriterlere uygun talep bulunmaması durumunda; uygun talep sisteme girer girmez aboneye gönderilecek. Becayiş servisinde 1 talep bedeli 2,4 TL olarak ücretlendiriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber