'Jitemci Yüzbaşıyım' diyerek dolandırdı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Şubat 2011 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'da polis kendisini 'Jitemci Yüzbaşı' olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan ve çok sayıda sahte kimlik kullanan 31 yaşındaki C.B.'yi, İstanbul Merter'de düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelinin, 'sahte hakim çetesi' operasyonundan da arandığı ortaya çıktı.

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, kendisini Jitemci Yüzbaşı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan ve geçen hafta yapılan sahte hakim çetesi operasyonu kapsamında aranan C.B.'nin, İstanbul Merter'de bir rezidansta kaldığını belirledi. İstanbul'a giden Organize Suçlar Büro Amirliği'ne bağlı 3 polis memuru, kentteki polislerle birlikte ortak operasyon gerçekleştirdi.

GARSON GÖRÜNÜMÜNDE YAKALADILAR

Garson gibi davranan polis, şüphelinin rezidanstaki dairesine kuşbaşılı pide götürdü. 'Hakan Bey'in siparişini getirdik' diyen polislere kapıyı açan Hakan Dar sahte kimliğini kullanan C.B., gözaltına alındı. Şüphelinin kaldığı yerde yapılan aramada 10 sahte basın kartı ile 2 sahte kimlik ele geçirildi.

Antalya'ya getirilen ve 46 nitelikli dolandırıcılık olayının da aralarında bulunduğu çok sayıda olaya karıştığı iddia edilen C.B.'nin sorgusunun sürdüğü açıklandı. Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, öğleden sonra adliyeye sevk edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber