Milletvekili aday adayları sanal alemi tercih ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2011 23:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Haziran günü yapılacak Genel Seçimler öncesi partilerden aday adayı olanlar afiş, broşür ve el ilanları yerine kendilerini internet siteleri üzerinden tanıtmayı tercih ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, parti liderleri ve bazı bakanların paylaşım sitelerine üye olmasıyla birlikte sanal alem siyasetin iyice içine girdi. Geçmişte seçim öncesi aday adayları ve partilerini tanıtan el ilanları, broşür, afiş, bayrak ve çeşitli promosyonlar yerini teknolojiye ve sanal aleme bıraktı. İllerinde çeşitli partilerden milletvekili aday adayı olan ve hem delegelerin, hem vatandaşın, hem de parti genel merkezlerinin dikkatini çekmek isteyen aday adayları, yerel ve ulusal internet haber

sitelerine ilan vererek tanıtımlarını yapmaya çalışıyor. Kendi adlarına da siteler açan aday adayları, projelerini, öz geçmişlerini ve icraatlarını bu siteler sayesinde halka ulaştırırken, el ilanı ve diğer tanıtım yollarıyla ulaşacaklarından daha fazla insana hitap edebiliyorlar. İlanın boyutu ve internet sitesinde kalma süresine göre bin liradan başlayan fiyatlarla internet sitelerine ilan veren aday adayları, listeye girip milletvekili adayı olduktan sonra da ilanlarına devam edebiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber