Ogretmen.memurlar.net servisi yayında

Hem öğretmen adaylarının ilk ataması hem de öğretmen olarak çalışan arkadaşların yer değiştirme işlemleri, okul bazında yapılmaktadır. Ancak, tercih edilecek okullara dair yapılan araştırmalarda, hep resmi verilerle karşılaşılmakta, yeterli bilgi bulunamamaktadır. Memurlar.net forumlarında yer alan yorumlar ise bir sistematik içermemektedir. Memurlar.net tarafından, bu sorunu aşabilmek ve tercihte bulunacak adaylara yol gösterebilmesi amacıyla, ogretmen.memurlar.net servisi oluşturulmuştur. Tüm üyelerimizi, ilk yorumu yazarak, bu ortak sorumluluğu paylaşmaya davet ediyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Nisan 2011 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ogretmen.memurlar.net servisi yayında

ogretmen.memurlar.net projesindeki veriler, Tebliğler Dergisinde yer alan resmi veriler derlenerek oluşturulmuştur. Her okulun sayfasında; okulun hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı ve zorunlu çalışma yükümlülüğü olup olmadığı gibi bilgiler yer almaktadır. Bu bilgilere, okul servisinin daha sonraki güncelleştirilmesinde, yeni bilgiler de eklenecektir.

Hazırlanan bu servisin işleyebilmesi ve tercihte bulunacak adaylara katkı sunabilmesi için, bu okulda görev alan veya bu okulda okuyanların yorumları, çok değerli olacaktır.

Üye arkadaşlarımız; yazacakları yorumlarla adayların tercihlerine yön verecektir.

Tüm üyelerimizi, bu ortak sorumluluğu paylaşmaya ve okul yöneticileri veya öğretmenleri ile ilgili isimlere yer vermeksizin, okulları hakkındaki bilgileri (öğrenci sayısı, ulaşım, lojman, okulun bulunduğu yerdeki kira durumu, öğretmen sayısı, yemek imkanı, okulun sosyal donatıları durumu vb.) paylaşmaya davet ediyoruz.

Okul servisine ulaşmak için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber