TTNet yeni aboneye 2 ay bedava internet veriyor

Haber Giriş : 27 Temmuz 2011 08:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

?Denemesi bedava' adlı kampanya hazırlayan TTNet, yeni ADSL abonelerden 2 ay ücret almıyor. Devam eden?kullanıcı 9.99 TL'den başlayan fiyatlarla abone oluyor

Türk Telekom'in internet kolu TTNet, Türkiye'de son dönemde çıkış hızında gerileme yaşanan ADSL (hızlı internet) abone sayısında yükseliş trendi yakalamak adına ?denemesi bedava' adıyla yeni bir kampanya başlattı. Şirketni hedefi bugüne kadar ADSL servisini kullanmamış olanlar olarak belirlendi.

TTNet'in konuşla ilgili açıklamasında, ?TTNet, internet bağlantısı olmayanlar için tam 2 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden interneti sınırsızca kullanma fırsatı sunuyor? ifadelerine yer verildi.

Bu kampanyadan yararlanan kullanıcılar deneme süresinin sonunda aboneliğine devam etmek istemediğinde hiçbir ücret ödemeden TTNet aboneliğinden ayrılabiliyor. Aboneden sadece ADSL modem geri isteniyor.

2 ay cretsiz kullanımın sonunda aboneliğe devam etmek isteyen kullanıcılar ayda 9.99 TL'den başlayan fiyatlarla TTNet'in ADSL servislerinden yararlanabiliyor.

24 aylık kontrat yapılıyor

Kampanyaya katılmak için TTNet abonesi olarak 24 ay taahhüt verilmesi gerekiyor. Bununla birlikte internet servisi almaya devam etmek istemeyen kullanıcılar deneme süresi içinde internet hizmetini herhangi bir ücret ödemeden veya herhangi bir yükümlülük altında kalmadan iade edebiliyor.

TTNet, bu kampanyadan evlerin yanı sıra işyerlerinin de yararlanabileceğini bildirdi. Konuyla ilgili olarak şu bilgiler verildi: ?TTNet, bu kampanyayla, eve veya ofise internet bağlatmak isteyenlerin karar vermesini kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 2 ay boyunca internet hizmeti ücreti, bağlantı ücreti, vergiler ve modem ücreti alınmıyor?

Bu arada yalın ADSL paketi tercih eden yeni abonelerden aylık erişim ücreti 15 TL, sabit telefon aboneliği de yoksa devre hazırlama ücreti olan 8 TL alınıyor olacak.

76 e-fatura ormanı kurdu ?emisyonda' hedef büyüttü

Türk Telekom (TT), ?Doğayla Dost İletişim' başlığı altında uygulamaya başladığı enerji verimliliği projeleri ile her yıl 5 bin 400 hektar büyüklüğündeki Belgrad Ormanı kadar karbon emisyonu azaltmayı hedeflediğini açıkladı.

Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt, Büyükada'ya giden bir yelkenlide şirketin sürdürebilirlik çalışmalarına ilişkin düzenlenen ?karbon-nötr? toplantısında yaptığı konuşmada, ?Doğayla dost iletişim? sloganıyla yeni bir dönemi başlattıklarını, iyi bir kurumsal vatandaş kimliği ile ekonomik, sosyal ve çevresel sorumlulukla hareket ederek, tüm sosyal paydaşlara değer yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Türk Telekom'un çevreci uygulamalar sayesinde yaptığı tasarrufları anlatan Bozkurt, e-fatura uygulamasına toplam abonelerin yüzde 40'ına yakın bölümünün geçtiğini ve bu sayıyı daha da artırmak için çalıştıklarını söyledi.

100 bin ağaç dikildi

Bozkurt, e-fatura uygulamasının çevresel bilincin artmasında önemli bir fonksiyon gördüğüne dikkat çekerek, ?e-fatura sayesinde şimdiye kadar 100 bin ağaçtan ve 17 değişik türden oluşan 76 adet e-fatura ormanı oluşturduk? dedi.

2011 sonunda güneş enerjisinden faydalanan merkezlerinin sayısının 1.000'nin üzerine çıkacağını dile getiren Bozkurt, grup şirketlerinin de enerji verimliliği ve iklim değişikliği konusunda adımlar atmaya başlayacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber