Yarıda kesilen konuşmanın 'faturası'nı Vodafone ödeyecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ekim 2011 09:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vodafone Türkiye, "Akıllı Kapsama Teknolojisi"ni hayata geçirdi. Vodafone Türkiye'nin Tuzla'daki Network Operasyon Merkezi'nde tanıtılan yeni kampanya, iki Vodafone'lu konuşurken şebeke problemlerinden dolayı konuşmanın kesilmesi durumunda, o konuşmanın bedelini kullanıcıya iade etme ve aboneyi kısa mesajla bilgilendirmeyi esas alıyor.

5 YILDA 4 KAT YATIRIM

Tanıtım toplantısında konuşan Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, müşteri deneyimini ileriye taşımak için şebekelerini sürekli geliştirdiklerini söyledi. Öğüt, Vodafone Türkiye'nin son bir yıl içinde "abone başına en yüksek yatırımı" gerçekleştiren operatör olduğunu belirterek, son 5 yılda gerçekleştirdikleri yatırımın müşteri memnuniyetine olan inançlarının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti. Vodafone Türkiye'nin yaptığı yatırımlarla kapsama şebekesini son 5 yılda neredeyse 4 katına çıkardığını bildiren Öğüt, baz istasyonlarının sayısını 5 bin 200'den yaklaşık 22 bine çıkardıklarını vurgulayarak "30 Eylül 2011 itibarıyla Türkiye nüfusunun yüzde 98.86'sını kapsıyoruz" dedi.

NASIL KATILINIR?

Vodafone aboneleri, cep telefonlarından "KAPSAMA" yazıp 7000'e ücretsiz SMS atarak kampanyaya katılabiliyor. Tamamen mobil olarak tasarlanmış olan sistemde, konuşmanın kesilmesi halinde, sistem bunu otomatik olarak tespit ederek bedel / dakika iade bilgisi aboneye SMS ile gönderiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber