Polisten ceza yerine salep

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2011 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur-Antalya karayolunda denetimlerini sürdüren Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, arife günleri yapılan denetimlerde sürücülere salep ikram etme geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Bucak Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk'ün de katıldığı uygulamada, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanan Burdur-Antalya karayolunda seyreden araçları durduran ekipler, uzak mesafeden gelen araç sürücülerine salep ikram etti.

Hacıbektaşoğlu, Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nin düzenlediği uygulamanın bu yıl da sürdüğünü bildirdi. Kaymakam Hacıbektaşoğlu, bayramı arifesinde uzak şehirlerden Antalya'ya giden sürücülerin uygulamayla hem dinlenmesinin sağlandığını hem de Bucak'ın meşhur salebinin ikram edildiğini söyledi.

Burdur Emniyet Müdürü Celal Aydoğan da, bu tür uygulamalarla kazaların önüne geçmeyi amaçladıklarını belirterek, ''Sürücülerin beş, on dakikalık bir molayla hem uykuları dağılıyor, hem de dikkat oranı artıyor. Burdur Emniyet Müdürlüğü olarak her yıl dini bayramlar arefesinde Bucak salebi, Burdur ceviz ezmesi gibi ikramlarda bulunuyoruz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber