139 vekilin katıldığı 'oyunlar' başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2005 15:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42


TBMM 2. Spor Oyunları'nın açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Açılış töreninde yapılan voleybol maçına eşofman ve kösele ayakkabılarıyla çıkan Şanlıurfa Milletvekili Atilla Maraş espri konusu oldu.

TBMM'nin kuruluşunun 85. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen Milli Egemenlik Yılı kutlamaları çerçevesinde, TBMM ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün işbirliğiyle TBMM 2. Spor Oyunları düzenlendi. TBMM 2. Spor Oyunları'nın açılışı Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda yapıldı. Açılış törenine, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ve çok sayıda milletvekilinin yanı sıra şampiyon halterci Halil Mutlu ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ziya Doğan da katıldı.

Spor oyunlarının açılışı dolayısıyla milletvekillerinin yaptığı voleybol maçı renkli görüntülere sahip oldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Atilla Maraş, törene geç kalınca maça eşofmanını altında kösele ayakkabılarıyla çıktı. Espri konusu olan Maraş'ın imdadına Başbakan Yardımcısı Şahin yetişti ve kösele ayakkabıların spor ayakkabılarla değiştirilmesini sağladı.

Şahin, çok çekişmeli geçen voleybol maçının birinci setinden sonra oyundan çıktı. Bazı milletvekillerinin aşırı kilolarıyla dikkat çektiği maç esnasında bazı tartışmalar da yaşandı. Milletvekilleri, birbirlerini şike yapmakla suçlayınca tartışmalar maçtan sonra da devam etti. İlginç görüntülerin yaşandığı maçta milletvekilleri, birbirlerine şakalar yaparken tribünleri dolduran izleyiciler de, alkışlarıyla milletvekillerine destek verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber