Alkollü itfaiyeci av tüfeğiyle banka soymaya kalttı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ocak 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde, av tüfeğiyle bir banka şubesini soymaya kalkışan alkollü kişi, polis tarafından 3 dakika içinde etkisiz hale getirilip, yakalandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde görevli olduğu belirlenen 40 yaşındaki A.B.Ü., bugün saat 14.41?de, elinde av tüfeğiyle Tepeköy Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi?ndeki bir bankanın Torbalı Şubesi?ne girdi. Tüfeğini güvenlik görevlisini doğrultan A.B.Ü., "Silahını yere bırak ve bana doğru gönder" dedi. Güvenlik görevlisini bu şekilde etkisiz hale getiren A.B.Ü., daha sonra "Tefecilere borcum var. Bu nedenle psikolojim bozuk" diye bağırmaya başladı. Durumu farkeden bankanın dışındaki vatandaşlar polise bildirdi.

Bankaya yaklaşık 25 metre mesafedeki Belediye Meydanı?nda devriye görevi yapan polis ekipleri, hemen olaya müdahale etti. Sivil giyimli iki polis memurundan önce biri, ardından da diğeri müşteri gibi bankaya girdi. Bu sırada A.B.Ü. tüfeğini bankaya giren ikinci polis memuruna doğrulttu. Bunu fırsat bilen diğer polis memuru A.B.Ü.?yi üzerine atlayarak, etkisiz hale getirdi. Elindeki tüfek alınan A.B.Ü. kelepçelenerek gözaltına alındı.

A.B.Ü.?nin 3 dakika içinde yakalanması üzerine banka çalışanları, müşteriler ve polis, rahat bir nefes aldı. Alkollü olduğu belirlenen A.B.Ü., İlçe Emniyet Müdürlüğü?ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber