PMYO Müdürleri toplantısı Ankara'da yapıldı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2012 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Meslek Yüksekokullarında (PMYO) verilen eğitimin etkili, verimli ve standart düzeye getirilmesi, mevcut uygulamaların değerlendirilmesi ve PMYO karşılaşılan sorunlar ve çözüm yollarının aranması amacıyla, 15-17 Ocak 2012 tarihlerinde Ankara/Kızılcahamam ilçesinde PMYO Müdürlerinin katılımlarıyla, ?2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı PMYO Değerlendirme Toplantısı? düzenlenmiştir. Toplantıya Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan başkanlığında; Polis Akademisi Yöneticileri, Personel Daire Başkanı ve İnşaat Emlak Daire Başkanı ile 28 Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü katıldı.

İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin ve Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Kılıçlar, toplantıya katılarak PMYO Müdürlerine birer konuşma yaptılar. Polislik mesleğinin ve polis eğitiminin önemine vurgu yapan İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim Şahin konuşmalarında; polis teşkilatının personel ihtiyacını karşılayan Polis Akademisi Başkanına ve PMYO müdürlerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Genel Müdür Kılıçlar konuşmasında; Emniyet teşkilatının ihtiyacı olan nitelikli personel yetiştirilmesi bağlamında PMYO'nın katkısına değinerek bu önemli görevlerinden dolayı Polis Akademisi Başkanına ve PMYO Müdürlerine teşekkür ederek okulların ihtiyaçlarının imkanlar dahilinde giderileceğini vurguladı.

Toplantıya katılan PMYO Müdürleri de yaptıkları eğitim faaliyetleri ve okulları hakkında bilgi sundular. Ayrıca toplantı süresince PMYO'ların kuruluşundan itibaren geçen 10 yılın değerlendirilmesi yapıldı ve ihtiyaç duyulan mevzuat değişiklikleri tartışılarak, mesleki alan eğitimleri, idari ve mali konularda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber