Başbakanlık, 1 senedir güncellemiyor

Başbakanlığın web sayfası www.basbakanlik.gov.tr adresinden yayın yapmaktadır. Ancak sayfa, güncellenmemektedir. Sayfa güncellenmediği için de, Başbakanlığın Meclise sevk etttiği kanun tasarıları, Meclisin sitesinden takip edilmektedir. Dolaysıyla ortada bilgi saklamaktan ziyade bir tembellik ve ilgilenmeme gibi bir durum bulunmaktadır. Başbakanlık resmi sayfası, Devlet ciddiyetini yansıtan bir web sayfası olduğu için, eğer bu bölümler güncellenmeyecekse ana sayfadan kaldırılması daha uygun olacaktır.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Ocak 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık WEB sitesinin ana sayfasında büyük harflerle "Kanun Tasarıları" adlı bir bölüm bulunmaktadır.

Normalde daha önceki Müsteşarlar döneminde, Başbakanlığın Meclise sevk ettiği kanun tasarıları bu adresten düzenlenli olarak yayımlanmakta ve kamuoyu bu şekilde bilgi sahibi olmaktaydı.

Ancak http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pDraftOfALaw.aspx adresindeki Kanun tasarıları, Müsteşarlığa Sayın Efklan Ala'nın atanması sonrasında, güncellenmemeye başlandı.

2011 yılında Başbakanlık çok sayıda tasarıyı Meclise sevk etmesine rağmen, sadece 6 tasarı bu sayfada yer alabilmiştir.

Yine, bu sayfa son olarak 2011 yılı Mart ayında güncelenmiştir.

Başbakanlık, sayfayı güncellemeyecekse, bu bölümü kaldırmalıdır. Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlık sayfası en azında bu halde daha ciddi olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber