Güroymak Kaymakamlığının Açıklaması

Sitemiz iki haber ajansına üyedir. 15/05/2005 tarihinde İHA kaynaklı olarak bir haber yayımladık. Bu haberde Güroymak kaymakamının 'Gençlik Yürüyüşü'ne katılmayan Belediye Başkanlarından savunma istendiği belirtilmekteydi. Biz bu haberin ardından, Pazar günü, "Atatürk'ü Anma yürüyüşüne katılmayan belediye başkanı hakkındaki kaymakam soruşturmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" başlıklı bir anketi yayına koymuştuk... Habere ve ankete konu Güroymak kaymakamı Sayın Leblebiciler bugün bizlere haberin gerçek olmadığını belirtmiştir. Kendisinden özür diliyoruz. Açıklamayı görmek için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Mayıs 2005 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MEMURLAR NET SİTESİ YÖNETİMİ'NE

Sitenizde 16/05/2005 tarihinde yayınlanan "Güroymak ilçesinde gençlik yürüyüşüne katılmayan belediye başkanlarından savunma istendi" şeklindeki haber tamamen gerçek dışıdır.

İlgili belediyelerden böyle bir savunma istenmemiştir. İstense ortada resmi bir yazı olurdu. Kaldı ki böyle bir yazı zaten yoktur. Ayrıca resmi tatil olan pazar günü böyle bir şeyin istenmesinin de zaten mümkün olmadığının tarafınıza malum olması gerekir.

Bir de bu gerçek dışı habere dayanarak 17/05/2005 tarihli internet sitenizde anket yapılmış olması olayı daha da üzücü hale getirmektedir.

Sitenizi ilgiyle takip eden biri olarak beni derinden üzen bu gerçek dışı haber ve ona dayanarak yapılan bu yanlış anketten vazgeçilerek bir an evvel konuyla ilgili düzeltme metninin internet sitesinde yayınlanmasını rica ederim.

Okan LEBLEBİCİER
Güroymak Kaymakamı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber