13 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Şubat 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

13 Şubat 2012 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Gümüşhane il heyetini kabul edecek. (14.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Vakıf Eserleri Müzesinde Avrupa Birliği ve Türkiye Kültürlerarası Diyalog Müzeler Hibe Programı kapsamında düzenlenecek Müze Profesyonelleri İçin çok Taraflı Eğitim programının açılışına katılacak. (10.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İslam, Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Dr. Halit Eren'i kabul edecek. (14.30)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde toplanacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Dayanışma Derneği ile Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı heyetini ayrı ayrı kabul edecek. (16.00-16.30)

Petkim Konteyner Limanı'nın Hollandalı APM Terminals tarafından uzun süreli işletilmesine yönelik ön anlaşma İstanbul'da imzalanacak. (10.30)

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi'nde Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın yeni yüzüyle tanışması ve görüntülerin basına dağıtılması bekleniyor.

Rusya'nın farklı şehirlerinde düzenlenen 30. "Kayaklı Rusya" adlı kayak yarışına eksi 25 derece soğuğa rağmen ilgi büyüktü. Binlerce insanın birlikte kaydıkları yarışlar ilginç görüntülere sahne oldu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşlı bir kadın Başbakanlık binası Beyaz Ev'in önünde kendini yaktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Braga maçıyla ilgili, karşılaşmanın oynanacağı Municipal Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş, maçın hazırlıklarını aynı statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak. (17.00-17.30)

'2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul' lansmanı basın toplantısı, Esma Sultan Yalısı'nda, Spor AŞ Yönetim Kurulu ve ACES Türkiye Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor AŞ Genel Müdürü Alpaslan Ertekin ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın katılımıyla gerçekleşecek. (11.00)

Bank Asya 1. Lig'de bugün Sakaryaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber