Fenerli diyaliz hastasını duygulandıran hediye

Sinop'ta Fenerbahçe taraftarı 23 yaşındaki diyaliz hastasına, takım oyuncularının imzaladığı forma hediye edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2012 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop Fenerbahçeliler Derneği tarafından, organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'in de katılımıyla Atatürk Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Vali Dr. Ahmet Cengiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Dernek Başkanı Ertan Gümüş, Hastane Başhekimi Dr. Bekir Keser ile dernek yöneticilerinin katıldığı ziyaret sırasında koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan 23 yaşında ki diyaliz hastası Sezgin Yağız'a sürpriz yapıldı. Tüm takım Oyuncularının imzaladığı forma Dernek Başkanı Ertan Gümüş tarafından Yağız'a hediye edildi. Sezgin Yağız'a 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, diyaliz hastası gence eşofman takımı hediye etti. Sezgin Yağız duygusal anlar yaşadı.

Amaçlarının organ bağışının önemine dikkat çekmek olduğunu belirten Ertan Gümüş, "Ülkemizde yaklaşık 65 bin civarında diyaliz hastası var. Yılda yaklaşık 7 bin kişi ise organ yetmezliğinden ve organ beklerken hayatını kaybediyor. Derneğimiz, dernek faaliyetleri olarak sadece maç seyretmek değil, çevremizde sosyal faaliyetlerde de bulunmakta. Bu kapsamda sosyal projelerimizden biri olan organ bağışının önemini vurgulamak için genç yaşta diyaliz hastalığına yakalanan ve iyi bir Fenerbahçeli olan Sezgin Yağız kardeşimize moral vermek amacıyla takımımızın tüm futbolcularının imzalamış olduğu formayı hediye ederek, tüm sporsever halkımızın dikkatini organ bağışının önemine çekmek istedik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber