Bank Asya 'Altın Kabul Günleri' Çorlu'da

Bank Asya, 26-27 Nisan tarihleri arasında Çorlu şubesinde 'Altın Kabul Günü' düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Banka, hangi ayarda olursa olsun ziynet altını fiziki olarak teslim alıyor, 24 ayar altına dönüştürerek, cari hesaba gram olarak aktarıyor.

Yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Altın bankacılığına olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Bank Asya, 26-27 Nisan tarihlerinde Çorlu şubesinde 'Altın Kabul Günleri' düzenliyor. 'Altın Kabul Günleri' ile Bank Asya, müşterilerinin ziynet eşyaları ve altın birikimlerini, açılan altın hesaplarıyla hızlı bir şekilde cari hesaplarına aktarıyor.

Bank Asya Çorlu Şube Müdürü Bahtiyar Ağır, son dönemde altın fiyatlarındaki artışın altın bankacılığına olan ilgiyi artırdığını söyledi. Ağır, ''Katılım bankacılığı prensiplerine uygun olmak koşuluyla, müşterilerimizin altın ürünleriyle ilgili talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yeni hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceğiz. Hangi ayarda olursa olsun ziynet altını fiziki olarak teslim alıyor, 24 ayar altına dönüştürerek, cari hesaba gram olarak yatırıyoruz. Birikim sahibinin önceden bankamızda hesabı bulunmasına gerek yok. Altın kabul işlemi sırasında hesap açılabilir. Ayrıca, müşterimiz dilediği zaman hesabı Türk Lirası ya da yabancı paraya dönüştürülebilir." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber