Motosikletli polisler kazada yaralandı

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, üzerinde bulundukları motosikletin devrilmesi sonucu yolda sürüklenen iki polis memuru yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza saat 14.30 sıralarından Fabrikalar Mahallesi Fikri Erten Caddesi'nde meydana geldi. 07 A 74262 plakalı motosikletle devriye görevi yapan polis memuru Serdar Yıldırım, bir alışveriş merkezi otoparkına girmeye çalışan Turgay Yılmaz'ın kullandığı 07 ENB 90 plakalı otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca motosikletin kontrolünü kaybetti. Serdar Yıldırım ile aynı motosiklette bulunan polis memuru Ali İşleyen düşerek yolda sürüklendi. Motosiklet ise bir süre sürüklendikten Turgay Yılmaz'ın otomobiline çarptı.

Kazayı kolu ve omzundaki hafif sıyrıklarla atlatan Serdar Yıldırım, polis telsizinden kaza yaptıklarını belirterek olay yerine ambulans gönderilmesini istedi. Kazayı gören çevredekiler ambulans gelene kadar yerde yatan Ali İşleyen'i güneşten şemsiye ile korudu. Omzundan ve ayağından yaralanan İşleyen, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından meslektaşlarının da yardımıyla sedyeyle ambulansa taşındı.

Yaralı polislerin tedavisi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ederken, otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber