Erciş'te hırsızlık olayı

İş yerindeki çelik kasayı kıran hırsız veya hrısızlar 50 bin tl para çaldılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Erciş ilçesinde Hamit Ocak isimli esnafın temel gıda malzemesi sattığı toptancı dükkanına giren hırsız veya hırsızlar, iş yeri içinde bulunan çelik kasayı kırarak 50 bin TL nakit para ile çok sayıda sigarayı alarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgilere göre, hırsızlık olayı Kışla Caddesi üzerinde bulanan Ocak Ticaret'te dün gece meydana geldi. İş yeri sahibi Hamit Ocak, deprem sonrası dükkanının ikinci kez soyulduğunu belirterek, ?Dün akşam saat 21.00 sıralarında oğlum ile birlikte iş yerimizi kapatarak evimize gittik. Sabah iş yerini açtığımda içerdeki malzemelerin dağıldığını fark ettim. Gördüğüm manzara karşısında kendimi kaybettim. Duvarın arka bölümünü yıkıp içeriye giren hırsız veya hırsızların çelik kasanın kilidini de kırarak kasa içinde bulunan 50 bin TL ile reyondaki sigaraların büyük bir bölümünü çaldıklarını fark ettim. Bunun üzerine hiç bir şeye dokunmadan hemen polise haber verdim. Tüm nakdi birikimim bir anda gitti. Güvenlik güçlerinden beni ikinci kez yıkan hırsız veya hırsızları yakalayıp adalete teslim etmesini talep ediyorum? dedi.

Bu arada, uzun süre şoku üzerinden atamayan iş yeri sahibini esnaf arkadaşları teselli etmeye çalıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ise iş yerinde parmak izi aldıktan sonra hırsız ya da hırsızların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber