BELMEK, yıl sonu sergilerini vatandaşla buluşturuyor

'Her ev bir atölye olacak' sloganıyla başlayan ve büyükşehir belediyesi tarafından 6 bölgede 150 noktada hizmet veren BELMEK'lerin 2011-2012 yıl sonu sergileri Başkent'in çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla buluşuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2012 17:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BELMEK Çankaya bölgesinin sergisi Milli Kütüphane Sergi Salonu'nda açıldı. Serginin açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ?Medarı iftiharımız BELMEK'leri Türkiye'nin en büyük meslek edindirme kursları olarak görüyoruz.? dedi.

Sergilenen eserleri gezen Başkan Gökçek, bu güzel serginin Kızılay'daki Metro Sanat Galerisi'nde de tekrarlanmasını istedi. Milli Kütüphane Sergi Salonu'nda açılan BELMEK sergisi ebrudan tezhibe, ahşap boyamadan el nakışına, iğne oyasından deri çantaya kadar 23 farklı branşa ev sahipliği yapıyor. Başkentli hanımların büyük ilgi gösterdiği sergiyi daha sonra Ankara Milletvekili Ülker Güzel ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de dolaşarak, kursiyerlerle tek tek sohbet etti.

BELMEK yıl sonu sergi açılışları, her gün başka bir merkezde devam ederek, 20 Haziran'da Altındağ Çubuk Kursu'nda son bulacak. Ardından da tüm kurslardan seçilen eserlerden oluşacak karma sergi, Büyük Ankara Festivali kapsamında Hipodrom'da açılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber