Öğretmenler için piknik etkinliği

Ağrı'nın Taşlıçay Belediyesi, yaşanan Van depremi nedeniyle ertelediği Öğretmenler Günü etkinliğini düzenlediği piknikle telafi etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Haziran 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Milli Eğitim Müdürü Fikret Tunç, Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Kaya ve Bülent Aydemir ile ilçede görev yapan ve emekli olan öğretmenler piknikte bir araya geldiler. Her sene 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenler için özel eğlence programı düzenlediklerini ifade eden Başkan Taşdemir, 2011 yılında ise Van depremi nedeniyle bir organizasyon yapmadıklarını söyledi. Bugün düzenledikleri piknik etkinliğiyle bunu telafi ettiklerini ifade eden Başkan Taşdemir, "Atatürk, bir köy okulunu ziyaretinde ders vermekte olan genç bir öğretmenin sınıfına girdiği zaman, öğretmenin yerini kendisine bırakması üzerine,

'Hayır yerinize oturunuz ve dersinize devam ediniz! Eğer izin verirseniz, biz de sizden istifade etmek isteriz' demişti. Bu da bizlere öğretmenlerin değerini ve önemini açıkça göstermektedir. Bugün burada öğretmenlerimizle birlikte bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Öğretmenler de düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Taşdemir'e teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber