Mamak Bilgi evi öğrencileri piknikte stres attı

Mamak Belediyesi Bilgi Evleri tarafından organize edilen yılsonu kaynaşma pikniğine bilgi evi öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2012 13:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı bu büyük organizasyonda öğrenciler bütün yılın yorgunluğunu atarken bir taraftan da yaklaşan sınavlar öncesi motive oldu.

Mamak Belediyesi'nin eğitim yatırımlarından biri olan bilgi evleri büyük organizasyonlara imza atıyor. Yıl boyunca Mamaklı öğrencilere her türlü eğitim desteği sağlayan Bilgi Evleri eğitim öğretim sezonunun sonunda bir kaynaşma pikniği düzenledi. Mamak'ta bulunan toplam 11 bilgi evinden gelen öğrenci ve velilerle gerçekleştirilen pikniğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Mavi Göl'de gerçekleşen kaynaşma pikniğinde bir araya gelen bilgi evinin başarılı öğrencileri bir taraftan eğlenip bütün yılın yorgunluğunu atarken diğer taraftan da yaklaşan sınavlar için motive oldu. Kaynaşma pikniğinde Bilgi Evleri tarafından daha önce yapılan büyük çekişmelere sahne olan futbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün elinden aldı. Kaynaşma pikniğinde Mamak Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri çeşitli yörelere ait folklor gösterileri sundu.

Kaynaşma pikniğinde çocukların heyecanını paylaşan Başkan Akgül, "Eğitime sunduğumuz destek artarak devam ediyor. Belediye olarak üç yeni bilgi evini daha hizmete sokmaya hazırlanıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve bu gün sizlere sunduğumuz eğitim hizmetinin karşılığını yıllar sonra hep birlikte alacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber