Aday memurlar yemin etti

Erzincan Üniversitesi bünyesinde ataması yapılan aday memurlar temel eğitim ve staj dönemlerini tamamlayarak yemin etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Haziran 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir yıllık aday memurluk dönemini tamamlayarak asli devlet memurluğuna kabullerine karar verilen 72 kişi devlet memurluğuna adım attı.

Erzincan Üniversitesi Rektörlük Çok amaçlı spor salonunda yapılan törene Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğretim üyesi ve idari personel katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende konuşma yapan Rektör Çapoğlu, aday memurların asil memurluğa atanmalarından dolayı tebrik etti. Asil göreve atanan memurları tebrik edip, görevleriyle ilgili bazı nasihatlerde bulunarak görevlerinde başarılar dileyen Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, "Erzincan Üniversitesi olarak biz bir aileyiz. Sizler hayatınızın mesleki anlamında ilk basamaklarını tırmanıyorsunuz. Önünüzde çok uzun yıllar var. Çok kuvvetli bir yemin ettiniz. Bundan sonra büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Bu başarılarınız üniversitemizin başarılarına büyük katkılar sağlayacaktır. Yeni oluşturulan bir üniversite olarak büyük idealler koymuşuz. Bu idealleri gerçekleştirebilmek için de büyük gayretler gerekiyor. Büyük gayretleri başaracak olanlar genç, dinamik nesiller. İşte onlar sizlersiniz. Bizler burada bir aile ortamında huzur ve sukut çerçevesinde sizin her şeyden önce sağlık ve sıhhatinizi önemseyerek her zaman yanınızda olmaya söz vererek, birlikte bütün güçlükleri omuzlayarak ortaya koyduğumuz büyük idealimizi gerçekleştirmek istiyoruz." dedi

Konuşmaların ardından aday memurlar Türk bayrağı üzerine el basarak yemini etti. Tören sonrasında törene katılan akademik ve idari personel yeni memurları tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber