BBP'den servis şoförlerine destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, ilçelerden aldıkları ?S' plakaları şehir merkezinde kullanmalarına izin verilmeyen servis şoförlerine sahip çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Haziran 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünsal, servis şoförlerinin sorununun giderilmesini istedi.

Yazılı açıklama yapan Yılmaz, servis şoförleri ile yaptığı toplantıyı hatırlatarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa Servisçiler Odası Başkanı Sadi Aydın'a tepki gösterdi. Vali Şahabettin Harput'un konuya el atmasını isteyen Ünsal, işin içinde büyük bir rant olduğunu söyledi. Ünsal şunları dile getirdi:

?Yakında büyükşehir sınırlarına dahil olacak ilçelerin daha önce UKOME kararıyla 30 bin TL vererek aldıkları ?S' plakalarının Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla korsan ilan edilmesi yaklaşık 10 bin kişinin ekmeğiyle oynamaktan başka bir şey değil. Yaklaşık bin 200 servis plakası verirken aklınız neredeydi. Bunlar nasıl korsan olur anlamış değilim. Haksız ve hukuksuz bu duruma lütfen son verin. Gemlik ve Mudanya ilçeleri büyükşehir sınırlarına dahil olduğu için onlar niçin S plakaları kullanıyorlar da büyükşehir sınırları içerisine girecek yeni ilçelerin plakaları korsan oluyor? Ortada büyük rant dönmektedir.?

'SERVİSÇİLER PARASINI OTOPARKÇILIKTEN DEĞİL, ALINTERİ İLE KAZANIYOR'

Büyükşehir Belediyesi'nin elinde 700 adet S plaka olduğunu ve bunları 130 bin TL'den satmak istediğini iddia eden Ünsal, ?Bunları satamamakta ve dolayısıyla bu rantı kimseye yar etmemekte ısrarlı.? dedi.

İlçelerden 30 bin liraya 'S' plaka alanların parayı belediyenin kasasına ödediğini ifade eden Ünsal şunları kaydetti: ?Sizler gibi milletin parasını otoparkçılıktan, reklamcılıktan para kazanarak, Ricky Martin'lere 300 bin ABD doları vererek, boy boy resimlerinin olduğu bilbordlarda harcamadılar. Alın teri, el emeğinin bu şekilde yok olmasına elbette servisçiler baş eğmeyecek, haklarını söke söke alacaklar.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber