Kepez Belediyesi, denizi ve şehir merkezini göremeyen çocuklara gezi düzenliyor

Antalya Kepez Belediyesi, denize gidemeyen, şehrin tarihi-turistik yerlerini ve merkezi göremeyen ilçedeki çocuklar için gezi düzenliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Haziran 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Kepez Belediyesi, denize gidemeyen, şehrin tarihi-turistik yerlerini ve merkezi göremeyen ilçedeki çocuklar için gezi düzenliyor. Bu kapsamda, geçen yıl başlatılan ?Kepezliyim Şehrimi Geziyorum' projesiyle 315 çocuk rehberler eşliğinde tarihi ve turistik yerleri tanıma imkanı bulacak.

Konuyla ilgili Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Rehberler Odası işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonla ilçede yaşayan çocuklar, Antalya'nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezecek. İlk etabı 21 Haziran Perşembe günü başlayan 45'erli gruplar halinde 7 ayrı etaptan oluşan gezi turu, 13 Temmuz Cuma günü son bulacak. Kepezli çocuklar Antalya Müzesi'ni, Antalya Kum Heykel Festivali Sergisi'ni, Dinazor Parkı, Minicitiy'yi ve Kent Ormanı'nı gezecek.

Kepez'de yaşayıp da denizi görmeyen çok çocuk olduğunu söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu projeyle çocukların yaşadıkları şehri daha iyi tanıma ve anlama fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber