Bolu Akdaş Camisi sosyal tesisine kavuştu

Bolu Belediyesi ve hayırsever işadamı Sadi Yıldız'ın katkılarıyla tamamlanan Akdaş Camisi Sosyal Tesisi'nin açılışı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Program, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın açılış konuşması ile başladı. Vatandaş- belediye iş birliği ile Bolu'da her yıl takriben 2 milyon TL'nin üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz, ? İzzet Baysal babamızdan sonra hayırsever insanlarımızın çoğaldığını görmekten son derece mutluyuz. Yıldız Otel'in sahibi Sadi Yıldız, buranın yapımına başlamış ve kısa bir süre içerisinde çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere her şeyini bitirip bizlere teslim etmiştir. Kendilerine değerli katkılarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlarının devamını diliyorum.? dedi.

Vali İbrahim Özçimen, ?Hayırseverimize ben de şükranlarımı sunuyorum. Veren el alan elden üstündür. Biz verme medeniyetinin çocuklarıyız. Bu medeniyeti tekrar yeşertmek ve tüm dünyayı bununla kaplamak istiyoruz. Bu örnek davranışların çoğalarak artacağını ümit ediyor, hayırseverimize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Aktaş Camisi Sosyal Tesisi'ni yaptıran hayırsever işadamı Sadi Yıldız ve çeşitli yardımlarda bulunan genç işadamı Erkan Bektaş'a katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Plaket töreni sonrasında ise yapılan duanın ardından Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve hayırsever işadamı Sadi Yıldız tarafından tesisin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

Açılışa Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan,İl Müftüsü Mehmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber