Uçak taksi Bodrum'a iniş yaptı

Türkiye'de yeni faaliyet göstermeye başlayan uçak taksi, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesine ilk seferini yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Temmuz 2012 23:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bodrum'da özel bir firma, uçak taksi hizmeti başlattı. Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesinde bulunan Tilkiçik koyuna iniş yapan uçak taksi, 17 yolcusunu Alaçatı'dan Bodrum'a 45 dakikada ulaştırdı. İlk seferini gerçekleştiren taksiyi eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen ve Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan karşıladı.

Firma sahibi Kürşat Arusan, Alaçatı-Bodrum seferlerine başladıklarını belirterek, "Haliç'ten uçuşlarımıza başladık. İlk etapta Alaçatı'ya uçtuk. Daha sonra ise Bozcuada seferlerini başlattık. Şimdi ise Bodrum ve Alaçatı'yı birbirine bağlıyoruz. İstanbul'dan aktarmalı Alaçatı'dan da Bodrum'a ulaşılabilecek. İkinci uçağımız da yakında faaliyete göstermeye başlayacak ve bir çok bölgeye uçuşlarımız olacak. Bu yaz küçük adımlarla ilerliyoruz. Şu anda Haliç-Alaçatı, Haliç-Bozcuada ve Alaçatı-Bodrum olarak bütün yaz boyunca Eylül'e kadar devam edecek" dedi.

Arusan uçak taksiyi kışın kayak merkezlerine taşıyacaklarını belirterek, "Kış sezonunda sürprizlerimiz var. Uçaklarımıza kızak bağlayıp kayak merkezlerimize de uçacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber