Kayhan Kavas, göreve başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2005 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi ile Uşak Valiliğine atanan İçişleri Bakanlığı Mahalli İşler Genel Müdürü Kayhan Kavas, göreve başladı.

Uşak'ın yeni Valisi Kayhan Kavas, saat 14.30 sıralarında Valilik binası önünde düzenlenen resmi tören ile karşılandı. Uşaklılar yeni valisini kalabalık bir protokol ile karşıladı.

Uşak, eski Vali Ali Fuat Güven'in 2 Mayıs tarihinde emekliğe ayrılmasından bu yana, yeni valisini bekliyordu. 1984-1988 yılları arasında Uşak'ın Eşme İlçesi'nde kaymakamlık görevinde de bulunan Kayhan Kavas, 17 yıl aradan sonra Uşak'a vali olarak döndü. Vali Kavas, karşılama töreninden sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Uşak Valisi Kayhan Kavas, makamına oturarak yaptığı kısa açıklamada, "Ben Uşak'tan hiç kopmamıştım, çünkü Uşak benim memleketim. Uşak ve ilçelerinde daha önce çeşitli vesilelerle bulundum. Bu sefer ki hepsinden farklı. Allah nasip etti, Uşak'a vali olarak atandım. Milletvekillerimizle, güvenlik kuvvetlerimizle ve vatandaşlarımızla beraber Uşak'ı bir adım daha ileri götürmeye çalışacağız. Bizden önce yapılan hizmetleri ve hazırlanan projeleri halkımızın da katkısıyla devam ettireceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber