Çanakkale'deki bir restoranda pitbullun saldırısına uğradılar

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükuyu beldesindeki bir restoranda akşam yemeği yiyen aileye pitbull cinsi köpek saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 07:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Ayvacık'ın turistik beldesi Küçükkuyu'da bir balık restoranında yemek yiyen Hacer B., Müge B., Özge D. ve eşi Fatih D., tasması ve ipi olmayan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Ailenin köpeği Shevi, köpeğin saldırısına karşı koymak için araya girince restoran bir anda savaş alanına döndü. Garsonların ve çevredekilerin müdahalesi sonrasında uzaklaştırılan pitbullun sahibi tarafından serbest bir şekilde gezdirildiği öğrenildi. Pitbullun saldırısına uğrayan aile, jandarmaya giderek köpek ve sahibi hakkında şikayetçi oldu. Köpeği gezdirdiği öğrenilen A.K. (17), ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Saldırıya uğrayan aile, daha sonra Küçükkuyu Sağlık Ocağı'nda adli inceleme için sağlık muayenesine alındı. Shevi adlı köpek ise baş ve boyun bölgesinden aldığı yaralar sebebiyle Balıkesir'in Edremit ilçesinde götürüldüğü veteriner kliniğinde tedavi edildi.

Saldırıya uğrayan aile, bu tip saldırgan köpeklerin gerekli önlemler alınmadan gezdirilmesi ve toplum içine sokulmasının önlenmesi için her türlü hukuki yola başvuracaklarını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber