Yozgat'ta 2012 yılı doğrudan faaliyet destek programı imza töreni yapıldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 2012 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Yozgat'tan mali destek almaya hak kazanan üç faaliyet teklifinin imza töreni Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İmza törenine Vali Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Erdoğan Temizyürek, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu katıldı.

Taraflar arasında imzalanan ilk proje, Yozgat Valiliği tarafından hazırlanan "Çamlık Kent Ormanı Spor Turizmi Fizibilite Projesi", ikinci proje; Yozgat Belediyesi tarafından hazırlanan "Çamlık Kent Ormanı Turizm Çeşitlendirme Projesi?, Üçüncü proje ise İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Yozgat Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Değerlendiriyor Projesi" oldu.

Vali Necati Şentürk, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada bu 3 projenin Yozgat'a önemli katkılarının olacağını söyledi. Vali Şentürk, ?Öncelikle bugün, 24 Temmuz Türk Basın'ında sansürün kaldırılması ve basın bayramının kabul edildiği günün yıldönümüdür. Bu münasebetle ben de tüm basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum. Bugün toplantımızda, ORAN tarafından 2012 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Yozgat'tan mali destek almaya hak kazanan üç faaliyet hakkında bilgiler vereceğiz. Bilindiği gibi 2012 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında Haziran ayı içerisinde proje başvuruları kabul edilmişti ve bu kapsamda ilimiz ve ilçelerimizden bazı projeler ORAN'a takdim edildi. Projelerin ilimiz için hayırlı uğurlu olması ve en kısa sürede tamamlanarak hayata geçirilmesini temenni ediyorum."dedi.

Konuşmanın ardından Vali Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Palancıoğlu kabul edilen projeleri imzaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber